Skip to main content

Sol-millennium

View as Grid List

10 Items

per page
Set Descending Direction
  1. FSA Eligible Check Logo
    Sol-Millennium From: 100002IM To: 100085IM - Sol-Care Insulin Safety Syringe With Fixed Needle 29G

    Sol-Millennium From: 100002IM To: 100085IM - Sol-Care Insulin Safety Syringe With Fixed Needle 29G

    Starting atPrice $17.69

  2. Sol-Millennium - 100070IM - Sol-Care TB Safety Syringe with Fixed Needle 26G

    Sol-Millennium - 100070IM - Sol-Care TB Safety Syringe with Fixed Needle 26G

    Starting atPrice $17.69

  3. FSA Eligible Check Logo
    Sol-millennium - 100079IM - Syringe, Exchangeable Needle, 25G Luer Lock, (To Be DISCONTINUED)

    Sol-millennium - 100079IM - Syringe, Exchangeable Needle, 25G Luer Lock, (To Be DISCONTINUED)

    Sold by: 8 Box / Case
    Price $184.01
  4. FSA Eligible Check Logo
    Sol-millennium - 100088IM - Safety Syringe, Fixed Needle, Flu, 25G (To Be DISCONTINUED)

    Sol-millennium - 100088IM - Safety Syringe, Fixed Needle, Flu, 25G (To Be DISCONTINUED)

    Sold by: 40 Box / Case
    Price $210.14
  5. FSA Eligible Check Logo
    Sol-Millennium - 120006IM - Sol-Care Luer Lock Safety Syringe 3 mL (100 count)

    Sol-Millennium - 120006IM - Sol-Care Luer Lock Safety Syringe 3 mL (100 count)

    Sold by: Box of 100
    Price $17.69
  6. Sol-millennium - 110022 - Sol-Care Blunt Filled Needle 18G

    Sol-millennium - 110022 - Sol-Care Blunt Filled Needle 18G

    Sold by: Box of 100
    Price $12.20
  7. FSA Eligible Check Logo
    Sol-Millennium - 100078IM - Sol-Care Luer Lock Safety Syringe with Exchangeable Needle

    Sol-Millennium - 100078IM - Sol-Care Luer Lock Safety Syringe with Exchangeable Needle

    Sold by: Box of 100
    Price $18.30
  8. Sol-Millennium - 100077IM - Sol-Care Luer Lock Safety Syringe with Exchangeable Needle

    Sol-Millennium - 100077IM - Sol-Care Luer Lock Safety Syringe with Exchangeable Needle

    Sold by: Box of 100
    Price $18.30
  9. Sol-Millennium - 100076IM - Sol-Care Luer Lock Safety Syringe with Exchangeable Needle

    Sol-Millennium - 100076IM - Sol-Care Luer Lock Safety Syringe with Exchangeable Needle

    Sold by: Box of 100
    Price $18.30
  10. Sol-Millennium - 100019IM - Sol-Care TB Safety Syringe with Fixed Needle

    Sol-Millennium - 100019IM - Sol-Care TB Safety Syringe with Fixed Needle

    Sold by: Box of 100
    Price $17.69
View as Grid List

10 Items

per page
Set Descending Direction
© Wholesurgical.com. All Rights Reserved.

Wholesurgical.com is part of SB Medical, a 2nd Phoenix, Inc. subsidiary.